Batony Knoppers
Teraz aż 4 batony w stylu Knoppersa!
Batony Knoppers
– batony w stylu Knoppersa
Energia, lekkość, przyjemność
Batony Knoppers
– oferta
Knoppers Baton Orzechowy - pojedyncze opakowanie
Knoppers Baton Orzechowy - opakowanie po 3 sztuki
Knoppers Baton Orzechowy DARK - pojedyncze opakowanie
Knoppers Baton Orzechowy DARK - opakowanie po 3 sztuki
Knoppers Baton Orzeszki ziemne - pojedyncze opakowanie
Knoppers Baton Orzeszki Ziemne - opakowanie po 3 sztuki
Knoppers Baton Kokosowy - pojedyncze opakowanie
Knoppers Baton Kokosowy - opakowanie po 3 sztuki
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2215 kJ / 531 kcal | 886 kJ / 212 kcal | 11% |
Tłuszcz | 31,6 g | 12,6 g | 18% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,1 g | 5,6 g | 28% |
Węglowodany | 52,2 g | 20,9 g | 8% |
w tym cukry | 38,3 g | 15,3 g | 17% |
Białko | 8,4 g | 3,4 g | 7% |
Sól | 0,39 g | 0,16 g | 3% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem nugatowym (14%), siekanymi orzechami laskowymi (13,4%) i delikatnym karmelem (22,2%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzechy laskowe (15,1%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,5%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (4,8%), mąka pszenna (4,3%), mleko zagęszczone odtłuszczone, miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2,3%), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), kakao, tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), sól, syrop sacharozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalne aromaty, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, naturalny aromat waniliowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2245 kJ / 538 kcal | 898 kJ / 215 kcal | 11% |
Tłuszcz | 33,5 g | 13,4 g | 19% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,8 g | 6,3 g | 32% |
Węglowodany | 49,4 g | 19,8 g | 8% |
w tym cukry | 35,1 g | 14,0 g | 16% |
Białko | 8,4 g | 3,4 g | 7% |
Sól | 0,35 g | 0,14 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem nugatowym (14,9%) z kawałkami ciasteczek (0,8%), siekanymi orzechami laskowymi (11,2%) i delikatnym karmelem (22,2%), oblany ciemną mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzechy laskowe (13%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mąka pszenna (5,2%), odtłuszczone mleko w proszku (5%), pełnotłuste mleko w proszku, mleko zagęszczone odtłuszczone, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, pełnoziarnista mąka pszenna (1,4%), mleko pełne w proszku (1,2%), kakao, tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), sól, syrop sacharozowy, naturalne aromaty, syrop karmelowy, stabilizator: karagen, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, węglany amonu, węglany potasu), naturalny aromat waniliowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2144 kJ / 513 kcal | 858 kJ / 205 kcal | 10% |
Tłuszcz | 29,4 g | 11,8 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,3 g | 5,7 g | 29% |
Węglowodany | 51,2 g | 20,5 g | 8% |
w tym cukry | 38,8 g | 15,5 g | 17% |
Białko | 10,0 g | 4,0 g | 8% |
Sól | 0,66 g | 0,26 g | 4% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem z orzeszków ziemnych (14%), solonymi, siekanymi orzeszkami ziemnymi (13,4%) i delikatnym karmelem (22,1%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzeszki ziemne (14,5%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea, rzepakowy), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,5%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (4,8%), mąka pszenna (4,3%), mleko zagęszczone odtłuszczone, miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2,3%), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), kakao, tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), sól, produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty, syrop sacharozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, mielone orzechy laskowe, naturalny aromat waniliowy.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2163 kJ / 518 kcal | 865 kJ / 207 kcal | 10% |
Tłuszcz | 30,2 g | 12,1 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,3 g | 7,7 g | 39% |
Węglowodany | 54,1 g | 21,6 g | 8% |
w tym cukry | 41,6 g | 16,6 g | 18% |
Białko | 6,7 g | 2,7 g | 5% |
Sól | 0,43 g | 0,17 g | 3% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem kokosowym z dodatkiem orzechów laskowych (17%), wiórkami kokosowymi (6,5%) i delikatnym karmelem (26,1%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, wiórki kokosowe (7,8%), mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,8%), laktoza (z mleka), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (4,1%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2,2%), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), śmietanka (z mleka), orzechy laskowe, tłuszcz mleczny, mleko kokosowe w proszku, zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), sól, naturalne aromaty, syrop sacharozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, białko mleka, naturalny aromat waniliowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.