Wafle Knoppers
W 4 wyjątkowych smakach!
Czas na różnorodność!
Chrup, smakuj, pokochaj.
Wafle Knoppers - oferta
Knoppers – pojedyncze opakowanie
Knoppers - opakowania po 3 i 8 sztuk
Knoppers Peanut – pojedyncze opakowanie
Knoppers Jogurt – pojedyncze opakowanie
Knoppers Black & White – pojedyncze opakowanie
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (25 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2277 kJ / 546 kcal | 569 kJ / 137 kcal | 7% |
Tłuszcz | 32,8 g | 8,2 g | 12% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,4 g | 4,6 g | 23% |
Węglowodany | 51,6 g | 12,9 g | 5% |
w tym cukry | 34,2 g | 8,6 g | 10% |
Białko | 9,2 g | 2,3 g | 5% |
Sól | 0,56 g | 0,14 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Wafelek nadziewany (nadzienie mleczne 30,3%, nadzienie nugatowe 29,4%)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), mąka pszenna (13,5%), odtłuszczone mleko w proszku (13%), orzechy laskowe (9,2%), pełnoziarnista mąka pszenna (7,2%), tłuszcz mleczny (2,7%), kakao, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z soi), sól, produkt z serwatki (z mleka), skrobia pszenna, naturalne aromaty, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (25 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2242 kJ / 537 kcal | 561 kJ / 134 kcal | 7% |
Tłuszcz | 32,0 g | 8,0 g | 11% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,2 g | 4,6 g | 23% |
Węglowodany | 49,9 g | 12,5 g | 5% |
w tym cukry | 33,3 g | 8,3 g | 9% |
Białko | 10,7 g | 2,7 g | 5% |
Sól | 0,68 g | 0,17 g | 3% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Wafelek nadziewany (krem z orzeszków ziemnych 26,7% z solonymi, siekanymi orzeszkami ziemnymi 8,9%, nadzienie mleczne 30,3%)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, rzepakowy), mąka pszenna (13,4%), odtłuszczone mleko w proszku (12,5%), orzeszki ziemne (11,6%), pełnoziarnista mąka pszenna (7,2%), tłuszcz mleczny (2,6%), kakao, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, sól, emulgator: lecytyny (z soi), serwatka w proszku (z mleka), skrobia pszenna, naturalne aromaty, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, mielone orzechy laskowe.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (25 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2328 kJ / 558 kcal | 582 kJ / 140 kcal | 7% |
Tłuszcz | 34,8 g | 8,7 g | 12% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,1 g | 5,3 g | 27% |
Węglowodany | 53,0 g | 13,3 g | 5% |
w tym cukry | 37,4 g | 9,4 g | 10% |
Białko | 7,2 g | 1,8 g | 4% |
Sól | 0,47 g | 0,12 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Wafelek nadziewany (32,4% nadzienie z kremu jogurtowego z siekanymi orzechami laskowymi, 30,2% nadzienie mleczne)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), mąka pszenna (12,5%), odtłuszczone mleko w proszku (8%), pełnoziarnista mąka pszenna (6,7%), jogurt w proszku (z mleka) (3,5%), orzechy laskowe (2,2%), tłuszcz mleczny (2,1%), pełnotłuste mleko w proszku (2%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, jogurt z odtłuszczonego mleka w proszku (0,4%), emulgator: lecytyny (z soi), sól, naturalne aromaty, serwatka w proszku (z mleka), skrobia pszenna, skrobia modyfikowana, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, kwas: kwas cytrynowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (25 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2223 kJ / 532 kcal | 556 kJ / 133 kcal | 7% |
Tłuszcz | 30,6 g | 7,7 g | 11% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,5 g | 4,6 g | 23% |
Węglowodany | 53,5 g | 13,4 g | 5% |
w tym cukry | 35,1 g | 8,8 g | 10% |
Białko | 9,1 g | 2,3 g | 5% |
Sól | 0,44 g | 0,11 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Wafelek nadziewany (nadzienie nugatowe 29,8 % z kawałkami ciasteczek 1,6 %, nadzienie mleczne 30,3%)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), mąka pszenna (17,2 %), odtłuszczone mleko w proszku (13,2 %), pełnoziarnista mąka pszenna (4,8 %), orzechy laskowe (4,5 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz mleczny (2,7 %), kakao, emulgator: lecytyny (z soi), syrop karmelowy, sól, naturalne aromaty, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, węglany amonu, węglany potasu), mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.